SOS Szaki | Építőipari szolgáltatások
Kezdőlap Víz- és csatornaszerelés Gáz- és fűtészerelés Villanyszerelés, hibaelhárítás Klímajavítás és tisztítás Hideg- és melegburkolás, festés Nyilászásró és redőny szerelés Sitt elszállítás, fuvarozás Magaslati munkálatok Filozófiánk Munkatársaink KapcsolatKarrier
SOS Szaki
Cégünk filozófiája

Cégünk filozófiája

Alapelvünk, a korrektség, gyorsaság, hosszú távú együtt működés. Nekünk akkor jó ha Önnek is jó. Ügyfeleinkkel együtt gondolkodva, egyenrangú viszonyra törekedve dolgozunk.

Ismerje meg csapatunkat

Tekintse meg munkatársainkat, fényképpel és szakképesítéssel.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tekintse meg elérhetőségeinket, kövessen minket közösségi oldalainkon!

Cégünk filozófiája

Alapelvünk

Folyamatos képzéssel, és fejlődéssel segítjük munkatársainkat ahhoz, hogy az Ön problémája a lehető legrövidebb idő alatt oldódjon meg. Hiszünk abban a mondásban, hogy ”a fejétől büdösödik a hal“, éppen ezért kollégáinkat úgy képezzük ki, mintha mi magunk a vezetőség tagjai dolgoznánk az Ön problémájának elhárításában. Alapelvünk, a korrektség, gyorsaság, hosszú távú együtt működés. Nekünk akkor jó ha Önnek is jó.

Fejlettebb technológiákkal, gépekkel, szerszámokkal dolgozunk. Időt takarítunk meg ügyfeleinknek azáltal, hogy innovatívak vagyunk. A legmagasabb szintű képzéseket biztosítjuk munkatársaink számára. Emeljük dolgozóink kompetenciáinak szintjét, növelve ezzel a szervezet értékét. Sikerorientált és a dolgozók számára vonzó szervezeti kultúrát alakítunk ki. Növeljük ügyfeleink elégedettségét, hogy legközelebb ajánljanak minket. Felgyorsítjuk a változások bevezetését a fejlődésünk érdekében. Egyre költséghatékonyabb működést alakítsanak ki.

Miért jöttünk létre?

Azért jöttünk létre, hogy ügyfeleinknek biztosítani tudjunk egy kiszámítható, biztonságos szolgáltatást a gyorsszolgáltatók piacán. Ezt a tapasztalataink és folyamati tényezők fejlesztésén keresztül valósítjuk meg.

Hogyan dolgozunk?

A mi utunk a sikerhez a támogató tevékenységeken keresztül vezet. Ügyfeleinkkel együtt gondolkodva, egyenrangú viszonyra törekedve dolgozunk. Hiszünk az alapos előkészítésben és a precíz kivitelezésben.

Elérhetőségeink

Genius Solution Zrt.

1138 Budapest, Párkány utca 4/b

+36 (70) 426 8820

sos@sosszaki.hu

 

Facebook

Instagram

Twitter

Szolgáltatások

Víz- és csatornaszerelés

Gáz- és fűtészerelés

Villanyszerelés, hibaelhárítás

Klímajavítás és tisztítás

Hideg- és melegburkolás, festés

Nyilászásró és redőny szerelés

Sitt elszállítás, fuvarozás

Magaslati munkálatok

Rólunk

Filozófiánk

Munkatársaink

Kapcsolat

 

Karrier

SOS Szaki logo